Gips szpachlowy NIDA START 25 kg

Nr produktu: 91101
EAN: 5907697650868
Gips szpachlowy przeznaczony do wstępnego, ręcznego spoinowania połączeń płyt g-k z taśmą zbrojącą, a także do montażu narożników oraz uzupełniania ubytków. Właściwości: Bardzo dobra przyczepność do podłoży Po rozmieszaniu z wodą tworzy plastyczną masę, łatwą w stosowaniu Odpowiedni dobór wypełniaczy nadaje elastyczność spoinie i umożliwia przenoszenie przez nią naprężeń powstających podczas standardowej pracy płyty g-k Duża twardość powierzchniowa przy wyschnięciu.
Czas wiązania: nie wcześniej niż 60 minut, nie później niż 180 minut
Ilość na palecie: 42 szt
Kolor: biały
Maksymalna grubość warstwy: 3 mm
59,80 zł / szt.
Cena zawiera VAT 23%
Dostępność: w magazynie
Kupuj więcej za mniej
Możliwość zakupu na raty
Wysyłka w 24h
Dostawa od 8,99 zł
szt.

Specyfikacja

Czas wiązania: nie wcześniej niż 60 minut, nie później niż 180 minut
Ilość na palecie: 42 szt
Kolor: biały
Maksymalna grubość warstwy: 3 mm
Opakowanie : 25 kg
Przygotowanie produktu: 0,4 l wody na 1 kg produktu
Reakcja na ogień: A2-s1, d0 (dla produktu nieosłoniętego)
Zużycie: ok. 0,3 kg/m2
Czas gotowości do pracy: 60 min

Opis

Gips szpachlowy przeznaczony do wstępnego, ręcznego spoinowania połączeń płyt g-k z taśmą zbrojącą, a także do montażu narożników oraz uzupełniania ubytków. Właściwości: Bardzo dobra przyczepność do podłoży Po rozmieszaniu z wodą tworzy plastyczną masę, łatwą w stosowaniu Odpowiedni dobór wypełniaczy nadaje elastyczność spoinie i umożliwia przenoszenie przez nią naprężeń powstających podczas standardowej pracy płyty g-k Duża twardość powierzchniowa przy wyschnięciu.

Indywidualna wycena

Jesteś klientem biznesowym?

Poproś o indywiudalną wycenę tego produktu - dodaj do koszyka, a następnie zamień w wycenę (zobacz jak to zrobić).

Opinie

Oceny 0 z 0

Opinie pochodzą wyłącznie od Klientów zarejestrowanych w Sklepie Internetowym BAT, którzy dokonali zakupu ocenianego Produktu. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie. Aby dodać opinię i ocenić towar musisz być zalogowany.